Grave Lokaal

Keerpunt 2010 maakt het verschil: 4. Lessen trekken van de fatale Palazzo brand.

In de commissievergadering Ruimte heeft fractievoorzitter Nel Schuts van Keerpunt 2010 vragen gesteld n.a.v. van de Palazzo Brand

Eerst complimenteerde ze onze vrijwillige brandweer o.l.v. postleider Tom Siebers met hun tomeloze inzet tijdens die brand. 

Ook de gemeente o.l.v. burgemeester Lex Roolvink kreeg een pluim op de hoed. 

Keerpunt 2010 wil graag een evaluatie/onderzoek zien van de verantwoordelijk portefeuillehouder burgemeester Lex Roolvink. Keerpunt 2010 wil samen met de andere raadsleden lessen voor de toekomst trekken uit rapportages van betrokken hulpdiensten. Ook de discussie over het inkrimpen van het voertuigenbestand moet opnieuw gevoerd gaan worden als het aan Keerpunt 2010 ligt. 

Grave moet alles in het werk stellen om onze vrijwilligers gemotiveerd te houden om hun werk optimaal te laten uitvoeren. 

Later op de avond zei wethouder Daandels, n.a.v. de koop van gronden voor de Brede School Oost, dat Grave goed bij kas zit. Dus geld kan en mag nooit de reden zijn om niet opnieuw met het bestuur van de Veiligheidsregio in de clinch te gaan om te tornen aan de veiligheid in Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *