Grave Lokaal

Trots op twee Gravenaren en de zilveren brandweerploeg: Bas van Dreumel en Jan Verhaaren.

     Congratulations to Captain
           Bas Van Dreumel

We want to congratulate our 1st Officer, Bas Van Dreumel, on earning his appointment to “Captain” on June 12, 2012. He will take over as Captain of ms Eurodam on June 14th.

Submitted by: Christy P. Bron:website HAL.
Captainsdiner 

Tijdens het kopen van kaas voor een overheerlijke kaasfondue in Grave bij Gastrovino in de Hoofschestraat vertelde ik over mijn voornemen om te gaan cruisen op de HAL. Zijn zus vertelde dat Bas van Dreumel aan het proefvaren is met  het nieuwe vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn DE KONINGSDAM. Volgend jaar komt dit schip in de vaart. Ik ga proberen in 2016 een cruise mee te maken met deze Graafse Kapitein. 

Jan zit nog na te genieten met zijn familie en teamgenoten in Catharinahof.
Daarvoor waren Sophie en ik aanwezig geweest bij de start van de actie Sta op tegen kanker van het KWF, het beklimmen van d’Alpe d’Huez. De directeur van de stichting die via de beklimming geld inzamelt voor o.a. kankeronderzoek was in eigen persoon aanwezig. Hij vertelde dat Jan als oudste desnoods met fiets en al de berg opgeduwd wordt. Dat is wel vaker gebeurd. Ik stelde aan zijn schoonzoon voor om eventueel de duo-fiets van Catharinahof te gebruiken. Dankzij Freddy Kloot’e kon ik foto’s maken. Mijn camera gaf een foutmelding van de fotokaart. Snel werd er van fotokaart gewisseld. Nu kan Freddy de foto’s voor de ARENA gebruiken. Ook de Vrienden van Grave gaan foto’s plaatsen van deze happening. Kijk daarvoor naar de facebookpagina van deze club. Om te doneren kunt U naar www.janverhaaren.nl gaan en de officiële site van d’AlpheduZes. De oudprinsen hebben al 600 euro bij elkaar gehaald.

Tweede prijs in Cuijk. Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *