Grave huilt waar het eens heeft gelachen!

De fatale brand in het roemruchte Palazzo Theater slaat letterlijk  en figuurlijk een flinke bres in de Graafse binnenstad en de Graafse samenleving. Ik wens Jet, Jean-Paul Beukering en de familie veel sterkte de komende tijd. De rampspoed kent geen einde voor jullie allen!

Ook de personeelsleden en toelevingsbedrijven veel sterkte. Hopelijk worden de daders van deze misselijke daad snel gearresteerd! Ook de eigenaars van de getroffen andere bedrijven zoals bakkerij Wim Leurs en de Coehoorn veel sterkte.

De Graafse brandweer en andere korpsen hebben een grotere ramp voorkomen door adequate inzet van vele mensen en materiaal. Onder leiding van burgemeester Lex Roolvink is kordaat opgetreden om de veiligheid van velen te waarborgen. 

Dit Graafse culturele monument kan hopelijk herbouwd worden. 

Met flarden kreeg ik, door gebrekkige internetverbinding, het vreselijke nieuws binnen. 
De discussie over de uitrusting van onze vrijwillige brandweer moet opnieuw plaatsvinden.

Ook de getroffen verenigingen kunnen niet in de kou blijven staan en samen moet tijdelijk nieuw onderdak gevonden worden voor vele groepen en verenigingen. Recent had het Convent van Pothuusburg Senatoren nog een geslaagd slot, met diner, in de Elisabethzaal van het Palazzo Theater.

Ik wens alle betrokkenen zoals dagelijkse bestuurders, raadsleden en verenigingsbestuurders veel sterkte de komende tijd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: