Grave Lokaal

Wijkraad Binnenstad bericht: Slopen of niet slopen van de toren is de vraag.

Eigen foto

Beste medebewoners,
Naar aanleiding van de oproep op de informatiepagina van de gemeente Grave in de ‘Maasdriehoek’,  vindt u de -volgens de wijkraad Binnenstad – onontbeerlijke informatie over de Toren en het Carillon in het oude centrum van Grave. 
Klik op de website van de wijkraad;
Met vriendelijke groet,
H. Kruizinga
Namens wijkraad Binnenstad Grave

Op persoonlijke titel voegt Hester Kruizinga nog toe:

Bovenstaande  link slaat natuurlijk hier op: 
  • Als een wethouder een vergadering bijeenroept met de belangenverenigingen die ook in de Klankbordgroep Toren/Carillon zaten/zitten al sinds begin 2013 en er kwam een advies/rapport van het bureau Reusen na al onze bijeenkomsten al in november  2013, waar uit kwam dat de toren behouden moet blijven/opgeknapt moet worden en de klankbordgroep hoort er niets meer van. 
  • En plotseling lezen we dat de wethouder (Daandels) in de Gelderlander verklaart dat bij nader inzien  misschien die toren toch maar gesloopt moet worden!!!!! Ik verwijs de wethouder tijdens die laatste klankbordgroepvergadering –nu paar weken  geleden- naar het  rapport van bureau Reusen en de wethouder verklaart ijskoud: “Rapport? welk rapport?  Ik heb niks gezien.”
  • Weet een bestuurder niet meer welke opdrachten hij heeft gegeven en volgt hij de voortgang hiervan niet op? Liegt hij? Of is de 4e  macht hier op eigen houtje aan de gang? In alle gevallen faalt deze bestuurder in ernstige mate.
Hester Kruizinga 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *