Grave Lokaal

Openbare financiele toelichting Wisseveld 2.0 op donderdagavond voor de Auditcommissie.

In de commissie Ruimte is door de meerderheid besloten om de bijeenkomst van a.s. Donderdag openbaar te maken.

Ons raadslid van Keerpunt 2010 Ben Litjens opende de discussie over dat er te vaak achter gesloten deuren vergaderd wordt. Voor de commissievergadering van 21.00 uur was er weer een twee uur durende besloten werkvergadering over VISIO. De vergadering begon op tijd. Een kwartier na het begin kwamen de hoofdrolspelers de raadszaal in. De burgemeester, wethouders Joon en Daandels, twee beleidsmedewerkers R.O. en twee VISIO top bestuurders namen hun respectievelijke plaatsen in. De commissieleden Bannink (VVD) en Reijnen (TrotsLiberaal) hadden geen behoefte aan een openbare bijeenkomst over de financiele perikelen rond Wisseveld 2.0. VPGrave en EVA steunden Ben in zijn oproep. LPG en CDA zorgden voor een meerderheidsstandpunt.

Openbaar vragenuurtje financiële uitleg Wisseveld

Donderdag 5 maart aanstaande van 18.30 – 19.30 uur wordt aan raadsleden van de gemeente Grave de mogelijkheid geboden om vragen te stellen over financiële kwesties rond het gebied Wisseveld. Dit in aanloop naar de raadsvergadering van 10 maart waar het Wisseveld geagendeerd staat. Het gaat om een inloop-vragenuurtje waar raadsleden gebruik van kunnen maken.
In de commissievergadering Ruimte is afgesproken dat dit vragenuurtje openbaar is. Eenieder die belangstelling heeft voor dit vragenuurtje mag komen luisteren.
Het inloop-vragenuurtje wordt gehouden in de raadszaal van het stadhuis van Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *