Huishoudelijke hulpen betalen de rekening. Gemeenten houden de hand op de knip!

Zorgorganisaties blijven ondanks protesten vasthouden aan een loonsverlaging en wijzen naar de gemeenten die de hand op de knip houden. Gemeenten schuiven op hun beurt de verantwoordelijkheid af naar zorgorganisaties. Beide partijen zijn morgen aanwezig tijdens de actie van de thuiszorgmedewerkers. Skalli: ,,We gaan net zolang door met acties totdat zorgorganisaties én gemeenten met een oplossing komen. Voorop staat dat thuiszorgmedewerkers hun arbeidsvoorwaarden behouden en zorg kunnen blijven bieden aan hun cliënten. Dat werk verdwijnt en verandert niet. Het is dan raar als je voor hetzelfde werk opeens minder gaat verdienen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: