Grave Lokaal

Hester Kruizinga trekt zich terug als kandidaat van onze kieslijst!

Hester in de Efteling na afloop van het Attero afvalcongres

Grave, 31 oktober 2013
Vandaag heb ik besloten mij terug te trekken als kandidaat op de kieslijst van Keerpunt 2010.
Ik wens de overige kandidaten veel sterkte en succes in de spannende aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen van Grave.
Hester Kruizinga

Reactie van lijsttrekker Jacques Leurs:
We hebben kennis genomen van het besluit van Hester Kruizinga om haar kandidaatstelling in te trekken. We hebben geen overleg daarover gehad met haar. Het zullen ongetwijfeld persoonlijke overwegingen zijn geweest die tot dat besluit aanleiding hebben gegeven. 

We vinden het jammer dat ze er niet eerder mee gekomen is.

Hester Kruizinga trekt kandidatuur Keerpunt in

GRAVE – Hester Kruizinga heeft zich per direct teruggetrokken als kandidaat op de kieslijst van de politieke partij Keerpunt 2010 uit Grave. Dat laat Kruizinga, ook voorzitter van Wijkraad Binnenstad, weten in een korte verklaring. Eerder deze week werd bekend dat Jacques Leurs lijsttrekker wordt van Keerpunt tijdens de raadsverkiezingen in 2014.

2013-45-heter-kruizinga

Hester Kruizinga heeft haar kandidatuur op de kieslijst van Keerpunt 2010 ingetrokken. (foto: De Maas Driehoek)


“Vandaag heb ik besloten mij terug te trekken als kandidaat op de kieslijst van Keerpunt 2010. Ik wens de overige kandidaten veel sterkte en succes in de spannende aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen van Grave”, aldus Kruizinga in een korte schriftelijke verklaring.

Streep door rekening
Leurs liet woensdag in een regionaal dagblad optekenen dat hij bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen inzet op vijf zetels (huidige aantal in de raad is twee, red.) en een eigen wethouder. Deze ambitie was mede gestoeld op de deelname van Kruizinga, die behalve voorzitter van de wijkraad ook een prominent Gravenaar genoemd kan worden.

Bron: de Maasdriehoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *