Grave Lokaal

Reacties op column Ben Bongaards: dit weblog wil een discussieplatform zijn.

Omdat ik al maanden geleden geschreven heb dat dit weblog uit moet groeien tot een discussieplatform heb ik Leon Kamps laten weten dat zijn reactie welkom is en integraal geplaatst zal worden.


Emailverkeer

Beste Jacques, ik heb vanavond kennis kunnen nemen van een column van Ben Bongaards op je site. Ik vind deze column voor mij beledigd. Tevens zijn de feiten aangaande mijn persoon volstrekt onjuist.  Ik verzoek je vriendelijk doch dringend deze column op jouw site te verwijderen.   
Ik zie je reactie gaarne tegemoet.
m.vr.gr.
Léon

Hoi Jacques,

Laat Kamps maar gewoon reageren op je site. Niets liever dan dat. Op onze brief die aan hem gericht was en die we hem vooraf hebben gestuurd om hoor en wederhoor toe te passen, heeft hij enkel geantwoord als de vermoorde onschuld. We hebben twee keer om zijn weerwoord gevraagd. De eerste keer heeft hij niet gereageerd, de tweede keer als omschreven: beledigd. 
Toen we de brief hebben gepubliceerd, o.a. via je site, heeft hij zich muisstil gehouden. Die brief was veel explicieter dan de column van nu. Hij ageert enkel zoals de gemeente ook doet als er onplezierig nieuws is. Ze proberen de brenger van het nieuws in diskrediet te brengen. Tot ik het gehoord of gelezen heb, ga ik er vanuit dat hij geen weerwoord heeft in de zin dat hij de geschreven feiten kan weerleggen.
Wat ik heb geschreven, komt rechtstreeks uit de stukken, is dus gegaan zoals het beschreven staat. Zou kunnen dat Kamps als ambtenaar precies volgens zijn opdracht gewerkt heeft. Dan kan hij dat ook aantonen. Voor mij is er sprake van opdrachten vanuit de raad. Als zijn uitvoering niet meer betreft dan zuiver de opdracht, moet het een klein kunstje zijn om dat aan te tonen.
Ik wacht met grote belangstelling af…
Ben

2 gedachten over “Reacties op column Ben Bongaards: dit weblog wil een discussieplatform zijn.

  • Harry C.A. Daudt

    Het volledig eens zijn met Leon is een, twee is:
    het anoniem reageren.
    Dit siert de mail-schrijver/schrijfster niet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *