Grave Lokaal

Arena schrijft over KBO Grave.

Toekomst
 
Als op 11 december het nieuwe verzorgingstehuis Catharinahof wordt geopend, zal de ruimte die de vereniging nu heeft, mee verhuizen. Mari Michels: “We zijn er jaren mee bezig geweest. Vooral op politiek niveau mochten we onze wensen indienen. Helaas moeten we het met een stuk minder ruimte doen dan ooit is toegezegd, en waarvoor we zo hard geknokt hebben. We krijgen straks een ruimte van 160 vierkante meter. Met twee biljarts. Alle activiteiten die nu in Maaszicht plaatsvinden, komen uiteraard in Catharinahof.
 
We hebben gelukkig een zeer goede relatie met de leiding van het verzorgingstehuis. Om de twee maanden vergaderen we, in een open en eerlijke sfeer, met locatiedirecteur Janneke Pander, beheerder Jos Somers, die alle 28 ruimtes namens BrabantZorg exploiteert en Jan van Thiel van de SGOG.”
 
Jetty Janssen: “Laten we vooral niet vergeten dat we ons eigenlijk inzetten voor alle senioren van Grave. Mensen die meer willen weten kunnen Ons Buukske aanvragen. Hierin staat alles wat een Graafse senior moet weten over hulp en activiteiten vermeld. Het geesteskind van Mari.
 
Verder hebben we een eigen website: www.kbograve.nl. Met foto’s, die de mensen er zelf kunnen afhalen. Trouwens, we hebben ook twee computers in onze ruimte staan. Hiervan kan iedereen gebruikmaken. Het enige wat je daarvoor moet doen, is initiatief nemen. Maar dat geldt eigenlijk voor alle activiteiten. Gelukkig kunnen we dat met een gerust hart aan de Graafse senioren overlaten.”
 
Meer: lees de Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *