Grave Lokaal

Grote steun voor Ondernemersfonds Centrummanagement.

De uitslag van de stemming voor het invoeren van een ondernemersfonds voor het Graafs Centrummanagement is een steun in de rug voor het bestuur en de manager op de ingeslagen weg door te gaan. 
Van de 60 uitgebracht stemmen waren er 50 voor en 10 tegen. Via een verordening moet de gemeenteraad deze belastingheffing voor alle ondernemers in het centrum die er voor in aanmerking komen in gaan voeren. Hiervoor is een meerderheid voldoende. Grave zet hiermee een duidelijke stap tot meer en betere onderlinge samenwerking. Proficiat!

Deze mail werd gisteravond nog verstuurd:

Beste Ondernemers in het centrum van Grave,

Vanmiddag en vanavond hebben 60 van de 100 ondernemers bij het Palazzo theater hun stem uitgebracht. Vijftig van de aanwezigen hebben vóór invoering van het Ondernemersfonds gestemd. Dit is een overweldigende meerderheid, wat voor mij een goede reden is om op volle kracht verder te werken aan de promotie van het centrum van Grave. Het laatste woord is aan de Gemeenteraad om per 1 januari 2014 de reclamebelasting in Grave in te voeren.

Daarna reken ik ook op de fysieke medewerking van heel veel Graafse ondernemers. Zij kunnen mij enorm helpen door zitting te nemen in een van werkgroepen. oa. promotie-, activiteiten-, Food & Horeca-, Pandeigenaren-werkgroep. Ik ben er klaar voor. Meld je aan op info@centrumgrave.nl

Met vriendelijke groet,

Centrum Management Grave

Centrummanager:
N.A.F.M.(Nico) Schouten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder