Hondenblafactie op 9 mei in Escharen door Anti Dierproeven Actie

6 beagles uit de hondenfokkerij van Jan Rutten

Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, organiseert ADC een ludieke actie met onze trouwe viervoeters in het dorpje Escharen. ADC heeft recent 6 beagles gered uit de hondenfokkerij van Jan Rutten in Escharen. Helaas zitten er in deze fokkerij nog veel meer beagles die gefokt worden voor dierproeven. Ook deze honden moeten vrij komen!

We verzamelen om 12.30 voor de kerk op het Burgemeester de Bourbonplein in Escharen
We zullen een stille tocht door Escharen lopen met onze honden, spandoeken en folders. Er vinden toespraken plaats en de hondjes krijgen een mooi bordje om hun nek met de tekst ‘Test niet op mijn vriendjes.’ We nodigen de pers uit om verslag te doen van onze actie.

Een aantal punten:- neem alleen je hond mee als hij/zij dat ook prettig vindt. – Je bent ook zonder hond van harte welkom. 

– Er is geen treinstation in Escharen. Er is wel vervoer vanaf Nijmegen CS.

OPGELET ! Deze actie vervangt de hondenblafactie in Nijmegen.

Busvervoer 9 mei Hondenblafactie:

Wil je mee met de gratis bus vanaf Amsterdam Sloterdijk? Meld je dan nu aan via:info@stopdierproeven.org. We verzamelen om 09.45 op het Piarcoplein, Amsterdam Sloterdijk. De bus rijdt vervolgens door naar Nijmegen Centraal.
Wil je mee met de gratis bus vanaf Nijmegen Centraal? Meld je dan nu aan via:info@stopdierproeven.org. We verzamelen om 11.30 voor het CS van Nijmegen.
Wil je mee met de gratis negenpersoonsbus vanaf Den Haag Centraal? Meld je dan nu aan via: info@stopdierproeven.org. We verzamelen om 10.15 op het busplatform van Den Haag Centraal.
Wil je mee met de gratis negenpersoonsbus vanaf Meppel? Meld je dan nu aan via:info@stopdierproeven.org. We verzamelen om 10.00 op het station van Meppel.
Wil je mee komen vanuit België? Meld je dan nu aan via: info@stopdierproeven.org

Onze acties kosten veel geld. Steun ons met een kleine gift: België: 979-2254361-86 

Anti Dierproeven Coalitie Nederland: 78.69.39.079 t.n.v. Stichting ADC

Ga terug naar het overzicht

Bron: Ben Litjens kreeg signalen uit Escharen dat er een actie op komst was en verwees naar: www.stopdierproeven.nl. Ben las in de Graafsche Courant dat er een vergunning was afgegeven voor een kraam om folders uit te delen. Maar er dreigt een invasie te komen vanuit verschillende plaatsen in Nederland. Hij wil Escharenaren waarschuwen voor wat er gaat gebeuren. Voor meer informatie: gemeente Grave. We houden U op de hoogte als we meer weten van deze hondenblafactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: