Grave Lokaal

Langparkeren op Stadhouderslaan.

Mijn uitzicht nu. Er komen hier 71 nieuwe parkeerplaatsen. De kinderen van de Wegwijzer, gebruikers van de gymzaal van Laco en kinderen uit de Mars verliezen hierdoor hun laatste speel- en trapveldje in dit gedeelte van de wijk.

Een gedachte over “Langparkeren op Stadhouderslaan.

  • Harry C.A. Daudt

    Weer een ideetje!Weer een proefballonnetje! Handenwrijvend zitten ze op hun stadhuisstoel:
    'dat is nog eens een plekje- voor- het – blik/de brik'.

    Maar dat de toekomst,onze toekomst: de kinderen uit de Mars,de (school)kinderen die er komen gymen en samen met hun meester of juf eens lekker slagbal of kastie,voetbal of er een ander balspel willen spelen;
    SPORTDAG???… wat is dat?Organiseert de school dat tegenwoordig ook nog? NEE,daar is even niet….aan gedacht.
    Dat onze kinderen (te)weinig beweging genieten,te dik zijn of worden. Ja, laten we dat nou even niet bedacht hebben. We willen -voor het gemak- deze afwegingen niet horen. Want het blik gaat toch voor; parkeren gaat toch voor KINDEREN en KINDERSPEL?
    Beste MARS – BEWONER,heeft u dan een alternatief?

    Ja,Gemeentebestuurders….100 meter of 100 stappen verder legde u ooit een parkeerplaats aan voor de Jeu de Boules- vereniging.Gek he,hoe een balletje kan rollen? Vooral als er, in meer dan de helft van de week geen Jeu de Boules – speler te bekennen valt.Gemeentebestuurders,plenty ruimte voor (LANG)PARKEERDERS? Even een frisse neus halen tussen die parkeerplaats en uw Gemeentekantoor; kan geen kwaad.Zien we u,Bestuurder ook eens in onze wijk,want u woont toch ook buiten 'onze stad'? Kan uw blik/brik er (ook)staan; want u woont net te ver weg om te komen fietsen,toch?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *