Grave Lokaal

De Zaak Arena contra Gemeente Landerd.

Steun Arena!

E-mailadres
Beste lezers van Arena,
Elke week ontvangt u het prachtblad Arena. Helemaal voor niks. We moeten draaien op de advertenties. En die inkomsten lopen terug. Het weghalen door de gemeente van het gemeentenieuws maakt de zaak kritiek. We zien ons dan ook gedwongen om middels een kort geding te eisen dat de gemeente zich aan haar contract houdt.
De gemeente schakelt op kosten van de gemeenschap een duur advocatenkantoor in. Arena moet het zelf ophoesten. We blijken een rechtsbijstandsverzekeraar te hebben van het type dat je een paraplu geeft als de zon schijnt en hem terug vraagt zodra het begint te regenen. Gelukkig voor ons woont er in Velp een advocaat die ons bij wil staan: Marijn Engelen. Zijn honorarium valt in de categorie ‘Liefdewerk oud papier’. Desondanks gaat zo’n kort geding veel geld kosten. Help ons. Niet alleen met woorden, maar ook met geld. Het mag een euro zijn of een tientje. Maar ook duizend euro of een ton. Daar doen wij niet moeilijk over. Wat krijgt u ervoor terug? Elke week een blad dat u bijpraat over de mooie dingen in onze gemeente en over de minder mooie.
Maandag 11 maart dient het kort geding. De burgemeester roept waarschijnlijk weer de hulp in van God. Wij hebben gelukkig Engelen.
Theo van Duren

Help Arena! Stort uw bijdrage op rekeningnummer 82.78.61.877 t.n.v. weekblad Arena.

Onder vermelding van ‘Bestuurders mogen niet jokken’. Onder een andere vermelding mag ook.

Of doneer direct online via onderstaande button:
Steun Arena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *