Uitnodiging van de Wijkraad Binnenstad.

The day after; Openbare vergadering Wijkraad Binnenstad in Katrien vanavond 20.00-22.00 uur.

Dinsdagavond zijn een aantal partijen/bedrijven/deskundigen aan het woord geweest in het stadhuis te Grave. Min of meer een eenrichtingsverkeer met resultaat onduidelijkheid. Geeft niet, daar moeten wij mee om kunnen gaan. Vanavond  biedt de Wijkraad Binnenstad alle bewoners van Grave de mogelijkheid om rond de tafel commentaar te leveren. Zo hoort dat.
In gebouw Katrien van 20.00  tot ongeveer 22.00 uur. Meerdere bewoners hebben al aangekondigd aanwezig te zullen zijn, evenals een Hovenier om uw vragen te beantwoorden.
Alle leden van de gemeenteraad  nodig ik bij deze ook van harte uit om met onze medeburgers vanavond in gesprek te komen. Wacht u op de burger die uw fractievergadering bezoekt? Of komt u naar de burger?

Met vriendelijke groet,
H. Kruizinga
Wijkraad Binnenstad Grave

P.S. De raadsleden van Keerpunt 2010 overleggen vanavond over de agenda’s van de komende commissievergaderingen en raadsvergadering. Ons lid Ben Litjens, die verstand van bomen, straten enz. heeft, zal aanwezig zijn. Nel Schuts was ook aanwezig. Hierna nog fractieoverleg gehad. Prettige vergadering. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: