Grave Lokaal

Plannen Binnenhof en buitenruimte Hart van Grave.

Een van de eerste presentaties van Hart van Grave

Keerpunt 2010 heeft dinsdagavond goed naar de insprekers en deskundigen geluisterd. Opmerkelijk was de ontboezeming van oud-directeur Gemeentewerken Theo Linders dat de “muur” was geplaatst om het aanzien van de achterkant van de woningen aan de Rogstraat aan het zicht te onttrekken en dat er twee meter is afgeweken van de rooilijn. 

De “Hofpleinplatanen” zoals die door de
Wijkraad Binnenstad zijn opgespoord!

Op onze vraag of de “Hofpleinplatanen” die op de volkstuintjes in Gassel zijn ondergebracht in het plan passen werd instemmend gereageerd. We kiezen voor plan B van de landschapsarchitecte. Er komt dan een soort haag met een dubbele rij platanen op het Binnenhof. De muur wordt dan afgebroken. De Scheerestraat moet behouden blijven en er moet geen Scheereplein komen.

Door op onderstaande link te klikken kunt U Leo’s visie lezen. 
Reactie van Leo de Vreede op in formatieavond Binnenhof.

Keerpunt 2010 vindt ook dat het plan van de buitenruimte Hart van Grave er al lang had moeten liggen. Vandaag wordt er weer een winkel geopend aan de Hoofdwagt die er al maanden lang belabberd bijligt en steeds is afgesloten. Wanneer wordt deze straat aangepakt. In een straat achter mij in de Mars wordt momenteel het trottoir vervangen. Ik had liever gezien dat van Venrooij in het centrum aan de slag was gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *