Grave Lokaal

Krijgt Grave er nu ook een KEERPUNT bij?

De site van de zojuist gelanceerde fusiepartij van de Onafhankelijke Burgerpartij van Hero Brinkman en Trots op Nederland, heeft als geregistreerde houder De Pannenkoeken Koning.
Dat blijkt uit gegevens die de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) heeft. De stichting beheert domeinnamen die eindigen op ‘.nl’. 

De site van het kersverse Democratisch Politiek Keerpuntwww.dpkp.nl, is al wel in de lucht, maar veel is er nog niet op te lezen. 

Hero Brinkman verwijst voorlopig nog naar de bestaande sites van de twee samengevoegde partijen. Overigens navigeert de kortere url ‘www.dpk.nl‘ eveneens naar dezelfde site, maar staat deze bij SIDN geregistreerd op naam van Geldersch Beheer BV.Niet duidelijk is of Brinkman of iemand uit de partijorganisatie mogelijk zelf ‘De Pannenkoeken Koning’ is. 
Wie zoekt op de ‘echte’ Pannenkoeken Koning, komt uit bij een pannenkoeken- en poffertjesrestaurant in Budel (Noord-Brabant) – maar die heeft geen website. DPK is tevens de afkorting van een de Democratische Partij van Koerdistan. Het Democratisch Politiek Keerpunt is volgens het officiële persbericht ‘een partij die bind en bemind’ (sic).  
Brinkman zei in de persconferentie in Nieuwspoort vanmiddag met de partij een ‘megagroot’ gat op rechts te gaan opvullen. Volgens Brinkman zal DPK ‘een zeer krachtig geluid op rechts’ geven. Dat is nodig omdat de PVV ‘financieel-economisch even links is als de SP’, terwijl de VVD haar ‘aloude achterban van de ondernemer binnen het mkb (midden- en kleinbedrijf) en de hardwerkende burger keihard in de steek heeft gelaten’.
Bron: de Volkskrant.
P.S. KEERPUNT 2010 is benieuwd of de plaatselijke afdelingen ook naar deze nieuwe partij vernoemd gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *