Verzoek Leo de Vreede.

Een paar dagen geleden zond ik u formeel en via de mail een verzoek de geheimhouding over enkele stukken over het Wisseveld op te heffen. Inmiddels ziet het er naar uit dat het onderwerp vertrouwelijkheid een zelfstandig agendapunt wordt. Mij lijkt het niet uitgesloten dat het presidium het paraktisch zou vinden wanneer mijn brief in dat kader wordt behandeld.
Vooral om te kunnen beoordelen of het voor mij nog nodig zal zijn gebruik te maken van het spreekrecht, wat ik liever niet doe, zou ik graag van u willen weten hoe deze zaken worden aangepakt en wat uw fractie er mee gaat doen.
Met vriendelijke groeten.
Leo de Vreede 
Reactie Keerpunt 2010:
In het openbaar fractieoverleg op 19 januari heeft de fractie al besloten jouw verzoek mee te nemen naar het presidium en daar voor te stellen het verzoek in te brengen in de openbare discussie met de hele raad over integriteit en geheimhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: