AZC besluit weer uitgesteld.

Reactie op de website van de Gelderlander verdienen enige nuancering.

Beste Henk,
verdiep je nu eens in de echte cijfers en voordelen voor Grave. Dit advies heb ik de afgelopen dagen ook aan diverse ondernemers die me belden of bezochten gegeven. De gemeente en het COA moeten snel met Graveon en Bons-ondernemers rond de tafel gaan zitten nadat het positieve besluit is gevallen. Onder druk van een motie van afkeuring c.q. wantrouwen worden geen goede besluiten genomen. Deze motie voor de Bühne komt uit de trukendoos van de VVD. Hopelijk wordt dit door mijn collega’s ook ingezien. College laat je niet uit het veld slaan. De VVD motie suggereert dat er informatie is achtergehouden en dat is een politieke doodzonde. We zijn benieuwd naar de reactie van de voorzitter van de raad VVD burgemeester Soukje Haasjes.

jacques leurs – 26-05-2011 | 00:08
Nu afwachten of de Graafsche politiek van plan is om ons als Gravenaren weer voor de zoveelste keer te beeduvelen door het miljoenen-verslindende AZCalsnog open te houden. Als Grave hebben wij meer tijd en gelegenheid geboden dan wwelke andere gemeente dan ook, ook al was dat met het mes op de keel van het COA.

Nu moet de Graafsche politiek tonen dat ze voet bij stuk houden, en door de Graafsche bevolking als betrouwbaar kunnen worden gezien. Het CDA heeft hierin een cruciale rol, en moet laten zien dat het mooi is geweest. Voorkom dat Grave verstikt in het AZC, met alle dramatische gevolgen voor de economie en aantrekkelijkheid van wonen in Grave.

Henk – 25-05-2011 | 21:00

Meer op de Gelderlander site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: