Fractievergadering KEERPUNT 2010 Grave

KEERPUNT 2010 houdt op maandag 24 januari a.s. om 19.30 uur in het stadhuis van Grave de eerste openbare fractievergadering in het nieuwe jaar.
Besproken worden de agendapunten voor de voorbereidende en besluitvormende raadsvergadering van 1 februari a.s.  Door een verandering in de wijze van vergaderen wordt in het voorbereidend gedeelte van de vergadering grotendeels bepaald welke agendapunten in het besluitvormend gedeelte van de raadsvergadering aan de orde zullen komen.
Agendapunten zijn o.a.: het nemen van een aangepast delegatiebesluit inzake de herontwikkeling Bijl-Hofplein; het handhavingsbeleid; de kadernota Integrale Veiligheid. Bestemmingsplanwijzigingen Burg.Raijmakerslaan
Uiteraard komen we ook te spreken over het Proces Ombuigingen 2012-2015.
U bent van harte welkom. 

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: