Vragen aan het college van burgemeester en wethouders.


1    Blowen gedoogd in Off Street.
KEERPUNT 2010 wil van wethouder Adams weten waarover “het goede gesprek” ging met Chris Melser. in het verleden hebben er ook “goede gesprekken” met de wethouders Willems en Opsteegh plaats gevonden die tot niets hebben geleid. Opsteegh sloot zelfs zijn “keet” achter zijn huis.
KEERPUNT 2010 wil weten in hoeverre de situatie nu verschilt met die  tentijde van de sluiting van de jongerenhangplek van Chris. En of de beschuldigingen die de jongeren en Chris richting de jongerenwerkers uiten wel hout snijden.

2.    Scheurend marmer en andere ongemakken aan “De Suikerklont”.
KEERPUNT 2010 wil weten welke risico’s de gemeente Grave loopt met het scheurende marmer van het Stadskantoor/Stadhuis/BHIC archief. Verder willen we weten wie er aansprakelijk is als de tegels vervangen moeten worden. En tenslotte willen we weten wanneer er iets gedaan wordt aan de buitengevel van het BHIC. Deze gevel is verre van een visitekaartje voor Grave door de groene algenuitslag.

3.    Hoe staat het met de verplaatsing van het bedrijf van Piet van Thiel naar de Graspeel?
4.    Hoe groot was de opbrengst van het afscheidscadeau voor onze vertrekkend burgemeester; de bijdrage voor de Graafse canon?
5.    Wanneer kan Classens in Gassel met zijn nieuwbouw beginnen?
6.   Hoe staat het met de aan te leggen weg in het project IGP Velp? Er zijn al wel andere werkzaamheden gestart in het kader van dit project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: