Tachtig warme bakkers gaan gebruikmaken van de Bakeplus Internet Bestelmode. De meesten van hen doen dit met een iPad.

Tijdens het Bakeplus (Bakeplus is importeur en groothandel voor brood- en banketbakkerijen – red.) Feestdagen Festival, dat 14 september plaatsvond, werd de introductie van de bestelmodule positief ontvangen door de warme bakkers. Inmiddels hebben ca. 80 van hen aangegeven deel te nemen.
De meeste Limbugse en Noord-Brabantse bakkers maken hiervoor gebruik van een iPad waarmee gemakkelijk vanuit het magazijn een bestelling geplaatst kan worden en ter plekke toegang mogelijk is tot het volledige bakkerijgrondstoffenassortiment, inclusief up-to-date netto-prijzen. Deze gemakkelijke wijze van bestellen stelt de warme bakker in de gelegenheid meer tijd te besteden aan het vervaardigen van brood- en banketspecialiteiten, meent Bakeplus. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: