Journalist in opleiding verslaat Graafse raadsvergaderingen in kader van haar studie.

Beste heer Leurs,
 

Tijdens onze kennismaking wilde u weten in welke hoedanigheid ik de raadsvergaderingen bijgewoond heb.
Ik ben eerstejaars student journalistiek en in deze periode van de opleiding wordt het maken van een nieuwsverslag behandeld. Onderdeel daarvan is het schrijven van een raadsverslag. Toen duidelijk werd dat ik de vergaderingen in Grave zou bijwonen, ben ik tijdens het vooronderzoek op uw site gestuit. Wat begon als onderzoeksplicht veranderde in het volgen uit eigen interesse. Mede door uw intensieve en enthousiaste wijze waarop u deze site bijhoudt, heb ik een goed beeld kunnen krijgen van de gemeente. Het zal even duren voordat mijn verslag beoordeeld wordt. Mocht u daarna nog steeds interesse hebben om het te lezen, ook al is het dan niet meer actueel, laat het gerust weten.
 
Hartelijke groet,
 
Nathalie Blom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: