Ben en Jan Litjens maken gebruik van het spreekrecht tijdens de vorrbereidende raadsvergadering.

Ben Litjens:

“Goedenavond meneer de voorzitter, leden van de gemeenteraad, secretaris, managementteam, ambtenaren, pers en publiek.
Ik wil U, meneer de voorzitter, bedanken dat ik hier vanavond een woord tot U allen mag richten. Op de eerste plaats wil ik Oud-burgemeester Wilma Delissen, de ambtenaren en ook de inwoners van de Gemeente Grave bedanken voor de belangstelling na de overval op 31 juli. Ook voor de fruitmanden, bloemen, kaarten, telefoontjes, sms- en e-mailberichten enz. Dit had ik zelf nooit verwacht. Ik heb daarna nog 3 pogingen tot inbraak en een inbraak bij mijn bedrijf gehad.
Ook ben ik steeds blijven proberen door te werken aan de oplossing met de gemeente Grave zoals asbestverwijdering, sloopvergunning schuur op Noord, afspraken gemeente over Zuid, RMB en provincie, verkeersveiligheid enz. Mijn broer Jan gaat hier dadelijk meer over mededelen.
Tevens wil ik van hieruit ook bedanken de Oud-burgemeester Piet Zelissen, die het opgepakt heeft maar nooit heeft doorgezet. Speciaal ook de Oud-wethouders de heer Gerard Peters en de heer Harry Opsteegh. En de huidige wethouder de heer Eric Daandels die doorgezet heeft in de afwerking en oplossing van de zaak Litjens. Als laatste wil ik ook een groot aantal inwoners uit de gemeente Grave bedanken en speciaal de mensen uit mijn buurt niet te vergeten die steeds achter mij staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: