Gravenaar van het Jaar; onze poll.

Gravenaar van het Jaar bij 347 uitgebrachte stemmen!!!

Nu er zoveel reacties op onze poll komen veranderen we de naam. We maken er van: Gravenaar van het Jaar. Ben Litjens is aan zijn eindsprint begonnen en de wethouders zijn ingehaald door de eigenaar van de Scheepswerf. 

De tussenstand:

1. Theo Gerrits van de Stadstuin aan de Maaskade en Woongalerie aan de Maasstraat die hij samen met Gerri runt.(177) voorkeurstemmen; 51 % van de uitgebrachte stemmen)
2. Ben Litjens die verwikkeld is in de langstslepende affaire ooit en die plannen heeft ingediend voor zowel Zuid (herinrichting bedrijfsactiviteiten) als Noord (teruggave aan de natuur)en in juli ‘s nachts overvallen is! (125); 35%).  
3. Robert van Kessel van de Graafse Scheepswerf, die eerder al Ondernemer van het Jaar van de Noordelijke Maasvallei is geweest. De gemeente wilde i.v.m. de aanleg van de Maaboulevard het bedrijf verplaatsen. Dit plan is terecht naar de prullenbak verwezen maar heeft heel wat geld gekost!!!
(11) ; 3%).  
4. Wethouders van Buiten: Adams en Daandels (9)

Tot 31 december kunt U Uw stem uitbrengen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: