Sfeerverlichting binnenstad brandt bij intocht van Sinterklaas.

In Grave gingen de laatste tijd tegenstrijdige berichten de ronde dat de sfeerverlichting dit jaar niet zo branden. Op vragen van KEERPUNT 2010 antwoordde CDA wethouder Eric Daandels dat de oude sfeerverlichting dit jaar nog brandt. Voor de volgende jaren wordt een nieuwe (led) verlichting uitgezocht. Graveon, horeca, Bezoekersmanagement en Gemeente zijn er alles aangelegen om de sfeer in Grave te verhogen. In het kader van het beheersplan verlichting krijgen we ook nog een inhaalslag. De afgelopen vier jaar is maar 30 % van de plannen uitgevoerd. Wie weet zien we daar in het centrum ook nog iets van terug.

Eén gedachte over “Sfeerverlichting binnenstad brandt bij intocht van Sinterklaas.

  • 29 oktober 2010 om 06:38
    Permalink

    Tsjonge jonge, dat weer op het laatste nippertje. Elk jaar weer opnieuw dat gezanik over de verlichting. Als niemand iets doet gebeurd er ook weinig. Allemaal lekker blijven zitten en afwachten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: