Grave Lokaal

KEERPUNT 2010: Uw politiek Servicepunt.

Woensdag a.s. vergadert de fractie weer in de Kroon van het Stadhuis. De begrotingsbehandelingen worden dan afgerond. We kijken dan bijv. naar het voorstel over de Esterse Raambrug dat niet op tijd is aangeleverd en in het voorstel wordt nogal wat gevraagd: aanbestedingsbeleid niet toepassen!! 
Als extra service zullen we na het verschijnen van de Graafsche Courant, dinsdagmorgen, de tekst van alle bijdragen integraal publiceren. Hopenlijk kunnen we ook dezelfde dag de replieken van het college plaatsen. Kom met suggesties en opmerkingen naar deze onze bijeenkomst. Zo is het zwerfvuil in de binnenstad, kermis- en weekmarktproblematiek en een afgebroken verkeerspaal bij het Merletcollege onder onze aandacht gekomen.

De binnentuin van de fam. Gerits komt beslist ook ter sprake. De gemeente heeft een brief gestuurd over de bestemming van deze binnentuin die afwijkt van de bestemmingsplannen die wonen als bestemming aangeeft.enz. 

Ook besteden we aandacht aan de onrust in het Estersveld en de communicatie door bestuur en anderen in deze kwestie. De aanklager in deze zaak van het Langenboomse echtpaar was niet op de hoogte van de verhuizing naar Grave meldde de Gelderlander. Onze burgemeester heeft de portefeuille veiligheid en openbare orde. In die functie heeft ze de brief, zoals die via een ingezonden artikel in de Graafsche Courant openbaar is geworden, verstuurd na integraal overleg met diverse partijen nemen we aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *