Jong talent uit Noord-Brabant


 Stefan van Lieshout

 


Naam:  Stefan van Lieshout
Werkzaam bij:  Echte Bakker van Mook te Nistelrode
Aspirant lid BoulangerieTeam
E-mailadres:  info@boulangerieteam.nl

Hallo ik ben Stefan van Lieshout, leeftijd 20 jaar. Ik woon in Oijen (Noord-Brabant) en ben nu sinds april werkzaam bij echte bakker van Mook te Nistelrode. Ik ben op mijn 12e begonnen als vakantie hulpje in een bakkerij bij ons in het dorp. En ben erna toen ik op de opleiding van ROC Nijmegen zat op stage geweest naar Zwitserland en ben daarna gaan werken voor  De echte bakker Wim Lamers te Heesch. Ik ben nu sinds kort bij de echte bakker van Mook in dienst gekomen voor een nieuwe uitdaging in een kleinere bakkerij. Ik ben via de wedstrijd “Coupe de la Boulangerie “bij het BoulangerieTeam gekomen als aspirant lid.
Ik hoop zo ook de nieuwe jeugd te kunnen aansporen dit mooie vak uit te oefenen en dat het niet alleen maar gewoon brood maken is, zoals de meeste mensen denken. Ik hoop hierbij nog veel te kunnen leren en ook anderen te kunnen leren. Ik heb vorig jaar meegedaan met het Europese kampioenschap te Gotherborg en heb hierbij de 3e plaats behaald. 

Wedstrijden:
2e plaats, Lekkerste school van Nederland, ROC te Nijmegen
3e plaats Europese jeugd kampioenschappen te Gotherborg
2e plaats Coupe de La Boulangerie

Gespreksleider Jacques Leurs wenst Stefan veel succes in Zwitserland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: