Grave Lokaal

Tijdelijk jongerencentrum verplaatst.

Nieuwe locatie
De nieuwe locatie die we op het oog hebben, is voormalig café de Nieuwe Elft aan de Bosschebaan 4. Dit pand is in bezit van de provincie Noord-Brabant i.v.m. de mogelijke herstructurering van de N324. Op korte termijn zullen er echter in dit kader nog geen werkzaamheden plaatsvinden.

De provincie is bereid het pand aan ons in gebruik te geven als tijdelijk jongerencentrum. Aan het pand dient nog wel het e.e.a. te gebeuren. Evenals bij de huidige locatie zal dit zoveel mogelijk in eigen beheer gebeuren, door onze buitendienst en door de zelfwerkzaamheid van de jongeren.

Graag zouden we in de loop van de 2e helft van 2010 naar de nieuwe locatie overgaan. Eerst dient er echter nog een procedure doorlopen te worden met betrekking tot het bestemmingsplan en gaan we in gesprek met de direct omwonenden.

In een vroeg stadium willen we hen op de hoogte stellen van onze plannen en met hen hierover van
gedachten wisselen. Om ook u op de hoogte te stellen van de hierboven geschetste ontwikkelingen hebben
we gemeend u op deze wijze te moeten informeren.

Definitief Jongerencentrum

Een definitief jongerencentrum is nog altijd onze wens, maar we verwachten niet dat we dit binnen een korte termijn kunnen realiseren. Het blijft echter wel onze aandacht houden. Onze wens hebben we ook meegenomen in ‘We have a dream’ een visie op maatschappelijke voorzieningen in de
gemeente Grave.

Deze visie wordt nog ter vaststelling aan u aangeboden.

Bron: nieuwsbrief Grave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *