Grave Lokaal

Keerpunt 2010 sluit succesvolle campagne af met een etentje met 6 winnaars van Raad je Raad bij Joke de Foeks.

itte bij Joke dan hoefde thuus niet te koke

Fractievoorzitter Jacques Leurs verwelkomde op de gedenkwaardige dag van 12 maart waarop PvdA er Wouter Bos ook voor een Keerpunt in zijn leven koos evenals Agnes Kant en Camiel Eurlings eerder. Hij was er trots op om een ieder hier bij Joke te verwelkomen. speciaal de gasten van Keerpunt 2010 die Raad je Raad op de weekmarkt hadden gewonnen.

Hij was aangenaam verrast dat de raadsleden van de andere Lokale Partij Anja Henisch en Piet Vollenberg aanwezig waren. Net als Henk van Halen van de achterban van de LPG die nog twee dagen moet werken bij Justitie en dan misschien meer tijd in de politiek kan gaan stoppen. Wie weet als coalitiepartner!!!

Twee mannen achter de schermen van Keerpunt 2010 werden speciaal welkom geheten. En wel onze man met de scherpe pen Alex van Megen. Alex was regelmatig verhinderd door zijn drukke werkzaamheden op school als docent geschiedenis, decaan enz. Quirijn van de Berkt, zijn vriend, werd ook verwelkomd. Deze creatiefste Gravenaar was verantwoordelijk voor onze P.R. uitingen. Bij tij en ontij konden we een beroep op hem doen. Logo, advertenties, posters en flyers zijn alle van zijn hand.

Voorzitter van Keerpunt 2010 mr. Ton van elk de Freese sprak lovende woorden over het behaalde resultaat. Het is bijna uniek van een Lokale  Partij om na zo snel na de oprichting twee zetels te veroveren. Alleen in Emmen heeft een  Lokale Partij 5 zetels behaald naar aanleiding van het sluiten van een dierenpark in het centrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *