Auto over de kop, Gravenaar zwaar gewond.

WIJCHEN – Een 26-jarige man uit Grave is zaterdag zwaargewond geraakt toen de auto waarin hij zat meerdere keren over de kop vloog. Dat gebeurde op de N324 tussen Wijchen en Nederasselt.

De 30-jarige bestuurder uit Oss reed vermoedelijk te hard en verloor de macht over het stuur. Hij en een 20-jarige inzittende uit Grave liepen lichtere verwondingen op.

De 26-jarige man bleek uit de auto te zijn geslingerd. Alle drie de mannen zijn naar omliggende ziekenhuizen in Nijmegen en Oss gebracht. De traumahelikopter was ter plaatse voor medische assistentie.

Omroep Gelderland

NEDERASSELT – Bij een ongeluk op de Graafseweg tussen Alverna en Nederasselt zijn zaterdag tegen een uur drie mannen gewond geraakt. Een man werd uit de auto geslingerd en raakte zwaar gewond. De andere twee konden op eigen gelegenheid uit het voertuig komen, maar werden ook naar het ziekenhuis gebracht.


De auto kwam uit de richting van Wijchen. De chauffeur verloor om nog onbekende redenen de macht over het stuur. De auto sloeg toen enkele keren over de kop. Een traumahelikopter was snel ter plaatse. De arts daarvan verleende eerste hulp. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De identiteit van de gewonden is nog niet bekend gemaakt.

De Gelderlander

Nederasselt – Over de kop  Aanvulling: over de kop


Nederasselt, Wijchen, 14-03-2010 • Zaterdag rond kwart voor één werd de gemeenschappelijke meldkamer gebeld over een ongeval tussen Wijchen en Nederasselt. Daar zou een auto met drie inzittenden meerdere keren over de kop zijn gevlogen.

Ambulance, politie en traumahelikopter gingen met spoed naar het ongeval omdat één van de drie personen, een 26-jarige man uit Grave, zwaar gewond zou zijn. Deze man uit Grave bleek uit de auto geslingerd toen de auto meerdere keren over de kop vloog. In de auto zaten drie mannen en de bestuurder, een 30-jarige man uit Oss, verloor mogelijk de macht over het stuur toen zij over de Rijksweg, de N324 reden tussen Wijchen en Nederasselt. Vermoedelijk reed de auto met hoge snelheid richting Grave. De derde inzittende betrof een 20-jarige man uit Grave.

Verkeersregelaar

Alle drie de mannen zijn naar omliggende ziekenhuizen gebracht in Nijmegen en Oss. De dienst verkeersongevallen analyse heeft het ongeval in kaart gebracht en sporenonderzoek verricht. Een toevallig passerende verkeersregelaar heeft gedurende de werkzaamheden van de hulpdiensten het passerende verkeer geregeld. Nadat het sporenonderzoek was voltooid werd de auto afgevoerd en de weg vrijgemaakt.

Nijmegen Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: