Grave Lokaal

Leo deVreede schrijft over de Scheepswerf en het Graafs gemeentebestuur twittert er flink op los; komt het nog aan besturen toe?

Vanmorgen weer achter de computer gekropen en zie daar dat behalve Wilma Delissen en Henk Ruijs  nu ook wethouder Hans Bos, via de gemeentelijke website!!!,  flink aan het twitteren zijn geslagen. De “aangeschoten” wethouder heeft het over bezuinigingen op subsidies, nederlaag voor het linkerblok, de juiste uitslag en het bestuursakkoord enz. De gewone burgers en oppositie moeten maar gissen hoe het bestuursakkoord er uit ziet terwijl Anja Henisch op haar  raadsvragen nog steeds geen, althans openbaar, antwoord heeft gekregen over de finantiële stand van zaken en verwachtingen voor Grave “onder” en “boven” de sluis.

Als ik de reactie van “Henk O.” verder op  lees dan vraag ik me af of we nog wel bestuurt worden door het “naar huis gestuurde” college. Henk O. is in ieder geval niet erg lovend over dit college. Zie zijn reactie op digitaal participeren van burgers.

Maar gelukkig heeft Leo de Vreede de draad weer opgenomen en schrijft over de laatste stand van zaken over de Scheepswerf en het parkeren. Klik op: http://leodevreede.blogspot.com/   
Het college heeft de raad nog niet geìnformeerd in het kader van de actieve informatieplicht maar gelukkig hebben we Leo nog,  het Graafse geruchtencircuit, de Gelderlander en de Graafse Courant nog!!!

P.S. Ik ben benieuwd naar de visie van Leo op de recente politieke ontwikkelingen als markant CDA watcher!!!

Maandag zie ik veel ondernemers op de jaarvergadering van Graveon en kunnen we daar ons oor weer te luisteren leggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *