Grave Lokaal

Twitteren is tijdverspilling.

Ik heb nu een paar dagen het getwitter uit het stadhuis gevolgd. Ik stop er mee. Dit is, in ieder geval voor mij, geen zinvolle informatie. Of het is al langs andere weg bekend of kretologie of gewoon geleuter. Dat laatste is ook leuk, maar dan wel aan de bar. Soms wekt het zelfs ergernis op zoals de mededelingen van wethouder Bos dat er moet worden bezuinigd. Dat heeft hij bij de begrotingsbehandeling al gezegd, maar als wethouder financiën had hij de weg moeten aangeven. Ik heb de afgelopen begroting niet voor niets een “Na ons de zondvloed”-begroting genoemd. De weinige reserves die nog over waren werden gauw nog even besteed. En die reserves waren hard nodig om tijd te winnen de nog onbekende bezuinigingsmaatregelen operationeel te maken. Ik zou me kunnen voorstellen dat hij zichzelf niet graag zal opvolgen. Door te schieten met losse flodders raak je in ieder geval geen enkel doel.
Ik merk dat ik pissig word; dus voor mij einde getwitter, nou ja nog één tip: Niet meer dat één tweet per dag. In de beperking toont zich de meester en dat wordt het misschien nog wat.

Bron: blogger Leo de Vreede

Mijn reactie: ik ben het daar helemaal mee eens maar ik heb het donker bruin vermoeden dat dit een VVD strategie is die landelijk wordt gepromoot om zo de verkiezingen voor de Tweede Kamer te beïnvloeden. Maar daar mag je de Gemeentelijke Website niet voor gebruiken dunkt me!! Misschien kan het CDA/Grave  hier vragen over stellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *