Grave Lokaal

Een onthutsende zondagswandeling langs de Hampoort, de Maas en over het Wisseveld e.o.; bult afgegraven, omgehakte bakenbomen, verloedering, kapotte stadsvlag en versleten welkomstbord.

Gevelde Bakenboom langs de Maas
Op de door mij gestelde vragen over deze gevelde Bakenboom is nog geen antwoord binnen, seneeuwvakantie? Wel is er een bijeenkomst in de Petjsebar a.s. dinsdag over de natuurvriendelijke oevers. Ik ga daar maar navraag doen.
De begroeide bult tegen de Hampoort is afgegraven; bouwvergunning al afgegeven?
Publicatie geweest?

Soms gaan zaken wel erg snel!!! Onze stadsarcheoloog Jo de Wit meldde deze start van de werkzaamheden i.v.m. de uitbreiding van het Graafs Museum.

Rijdend vanaf Nijmegen nodigt dit bord automobilisten uit om extra gas te geven en Grave snel voorbij te rijden.
Dit moet snel anders en beter. Niet langer praten over vervanging maar gewoon besluiten nemen.
De vlaggen bij het Stadskantoor hangen er bij als versleten vaatdoeken.
Anders en Beter: Henny morgen vervangen. Ook die van het BHIC en Mooiland.
Informatiebord bij de Oude Haven

Opruimen dit verouderde bord tegen de muur van Maaszicht.
Maasoevers bestaat al lang niet meer.
Woningen gecombineerd met bedrijvigheid op het Wisseveld.

Raad kan straks kiezen uit: Scheepswerf hier vestigen, bedrijven laten zitten of woningen bouwen zoals 5 jaar geleden is afgesproken. 400 woningen  volgens Bestemmingsplan en Ruimtelijk Toetsingskader en dicht bij het centrum en Multifunctioneel Cntrum bouwen.Niet alleen in Escharen, Velp en Gassel bouwen maar ook het Stadshart verdient kopers en bewoners erbij.
In het foto-archief 200 foto’s van o.a. een park dat al jaren opgeknapt moet worden, een plek waar misschien een noodparkeerplaats gemaakt kan worden, onze sfeervolle camperplaats, eerste werkzaamheden voor het nieuwe Maaszicht inclusief Multifunctionele Centrum, electriciteitshuis verplaatst, uitgebrande boot Artemis terug op zijn plek, Coxterrein voor de sloop van het kantoor, komen hier nog ooit Paalwoningen? Bloemetjes voor onze overleden zwerver Joop op zijn eigen plekje, gebouwen op het Wisseveld, verkiezingsborden, fietsenstalling bij het Stadskantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *