Coalitie komt op zijn schreden terug; ISD gaat gewoon van start.

Vandaag zijn de verhuiswagens voorgereden. De Graafse werkplek in het Stadskantoor van de medewerkers van de Sociale Dienst is leeg en verlaten. De ambtenaren zijn in Cuijk begonnen. Wethouder Opsteegh heeft zijn coalitiepartners al overtuigd lijkt het wel. Op de site van de Gelderlander kan men nog reageren op het Graafse besluit en dat doet men dan ook in allerlei toonaarden.; zie:

“Door toedoen van de Boxmeerse bestuurders is de samenwerking in het Land van Cuijk gedoemd te mislukken. Daarom is het misschien beter dat Boxmeer zijn heil zoekt bij gemeente Venray. Het is verstandig dat Cuijk, Mook en Grave zich richten op Nijmegen en omstreken. Mill kan met Uden misschien meer samenwerken. De “Beeldenstorm” woedt in het Land van Cuijk letterlijk en figuurlijk in negatieve zin natuurlijk. Hier wordt je cynisch van,

Schande. menske – 20-12-2009 15:00

Heeeeeel gauw van bovenaf een herindeling opleggen!!!!
Antoon – 18-12-2009 23:15

Kijk, zo hoort het. Ik mag dat college in Grave wel zonder de PVDA natuurlijk of ‘Keerpunt 10’. Die willen vast en zeker alles weer omkeren en de belastingen meteen omhoog gooien. Keerpunt 10 resp. de PVDA waren vast en zeker welk akkoord gegaan met zo’n geldverslindende ambtenarenorganisatie. Prima dat ons college in Grave zich zo heeft opgesteld, anders hadden wij als bewoners weer flink meer belasting kunnen betalen. Nu maar hopen dat linkse partijen in Grave nooit meer in het college komen! Ik stem in ieder geval nooit meer PVDA, SP, Groen(s)Links of wat dan ook. Ik ben wakker geworden, ben jaren op een (s)linkse manier bedonderd.
Marion – 18-12-2009 19:06

Typisch Cuijk eerst een groot gebouw laten bouwen en dan proberen orders binnen te halen.Ik krijg de indruk dat geen enkele gemeente met Cuijk wil samen werken.Dit gaat de gemeente Cuijk weer flink wat geld kosten of ze moeten het als asiel zoekers opvangcentrum gaan gebruiken.
Hapje – 18-12-2009 18:50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: