Twijfels bij CDA langer verblijf asielzoekers.

De Graafse coalitiepartij CDA twijfelt nog of het voor of tegen een langer verblijf van het asielzoekerscentrum in de gemeente is. De partij twijfelt nog over de economische gevolgen van een eventueel nieuw centrum. Het contract van het AZC in Velp met de gemeente loopt af. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) wil in Grave blijven, liefst in een nieuw gebouw. De raad heeft de beslissiende stem. Het CDA is met vier van de vijftien zetels de grootste partij in Grave en lijkt een cruciale stem in de discussie te heebn. De andere partijen in de raad hebben zich al voor of tegen het AZC uitgesproken.

P.S. De griffier Jos Roelofs bericht zojuist:

Voor het bezoek op 21 november a.s. aan het AZC Winterswijk/Dronten hebben de volgende raadsleden zich aangemeld: dhr. Peeters, mevr. Beumer, dhr. Leurs, dhr. Stoffer en dhr. Gremmen.

In overleg met het COA ontvangt u een programma voor dit werkbezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: