Grave Lokaal

Reactie op berichten op www.degelderlander.nl/maasland

ReactiesSorteer reacties

Beste Bart .

De vondsten door de jaren heen zijn tentoongesteld in het: ” Archeologisch Historisch Museum Grave ” De uitwerking van de vondst is meestal beknopt, gezien mijn kennis van de Nederlandse taal. Maar als jij de man bent die het boek wilt schrijven, met mijn bevindingen, het algemeen, kan de titel van het boek gaan heten: ” Archeologische ontdekkingen in het Land van Cuijk ” gedaan door Jo de Wit. In afwachting op je reactie.
Jo de Wit – 24-10-2009 19:20

Op zich prima die ontdekkingen. maar Jo staat ook bekend dat ie overal graaft en die vondsten zien we nergens terug.!! ja zelfs buiten graven heeft ie veel gevonden en vaak zonder het te vermelden of te melden wordt tijd dat ie eens een boek schrijft met daarin die vondsten !!! want anderzijds heeft ie wel de moeite genomen om dit werk te doen. dus Jo, neem een schrijver of iets dergelijks mee en je maakt een super boek of naslagwerk. alvast bedankt ! dan krijgt ie van mij een lintje !!
bart – 24-10-2009 12:04

Ik lees voor het eerst dit artikel. De vondst is gemeld vanaf 10 sep 2009,helaas geen reactie ontvangen, komt wel vaker voor. Waarom deze ophef, als mij gevraagd word, kun je me helpen, en de mogelijkheid bestaat hierin, sta ik voor ieder klaar, al is het, het strippen van een historisch pand. En als ik smorgens om 7 uur opgebeld word door de Gelderlander, en slaap nog half, de vraag gesteld word, hoe vind je het dat je niet beloond word, weet ik niet waar hij het over heeft, belonen waarvoor ?. Dan lees ik ” ik vind het al leuk dat ik mag graven “. Daar was ik nog niet aan toegekomen, was net klaar met strippen, toen de eigenaar 2 weken geleden zijn sleutels had opgehaald . Nee, archeologische verkenning heb ik nog niet kunnen uitvoeren, Hoop dit bij de volgende eigenaar van het pand te mogen doen.

dezelfde amateur archeoloog als hierboven. – 24-10-2009 08:32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *