Soapserie rondom een persoon.

Jo de Wit, Grave heeft een nieuwe reactie op uw bericht “Grave: Uw slokop??? Vraag en antwoord: wel of geen…” achtergelaten:

Beste Mensen titel, deel 1. dit is nu een:Soapserie rondom een persoon in Grave.

Gezien ik nogal een drukke bezetting heb, en toevallig op enkele site’s terecht kom, zie ik dat ik flink in de schijnwerpers sta, ik zeg dan meestal tegen mezelf, als ik hier op verdacht ben, er zijn weer enkele personen die in mijn nek staan te hijgen, dus word ik voorzichtig, en zeker als de wind verkeerd staat, dan ruik je dit zelfs.Maar voorzichtig ben ik nog nooit geweest, maar zoals ik ben, en met een vuile broek aan, weet ik goed waar ik mee bezig ben, mezelf smerig maken, en met resultaat, omdat het mij onder de grond meer boeid dan erboven.Maar inmiddels is mij gebleken dat er meer personen dit graag zouden willen, zich bezig willen houden onder de grond. Getuigeik maak steeds mee, dat personen mij achtervolgen, nee geen achtervolgenswaanzin, wel zijn dit de personen die dit denken en dit zelfs mij kenbaar maken, dat ik dit zou hebben. Toch moet ik steeds waarnemen, dat deze mensen steeds naar binnen loeren waar ze mij naar binnen zien lopen of zien kruipen, enkele denken, ik hoor ze ook praten tegen elkaar, heb je de Wit net naar binnen zien gaan, wat is hij hier binnen aan het doen, zou hij iets gevonden hebben.Een ander zegt weer, er lopen hier wel veel uitvoerders rond in Grave.Een ander voorbeeld, mag de Wit dit wel, hier binnen zijn.Nee, zij zijn het niet, die mij beloeren, dat doe ik van binnen uit een pand zelf, naar buiten loeren, dat kan zelfs onder een putdeksel zijn, omdat sommige gangen aangesloten zaten op riool. Tergelijkertijd met een hobby bezig zijn is een voorrecht, dit is helaas niet voor ieder in de wieg gelegd.De hobby is ( ARCHEOLOGIE ).

Wordt vervolgt.

Beste Mensen. deel 2.

Er word geschreven onbestraft, onbeloond.

Elke amateur archeoloog mag zich beloond voelen als hij toegang krijgt, om in een Historisch pand te mogen doen uitleven en op de valreep nog een gang vindt, en niet te vergeten de overige vondsten in de hoofdwacht die ik daar ontdekt heb tijdens stripwerkzaamheden, die de eigenaar van het pand graag achter de rug wou hebben.Nee, gesloopt heb ik niet, er zijn geen machines aan te pas gekomen, in de volksmond noemt men dit strippen en dan hebben we het over:plavon van hardboard,riet,schroten verweideren.Wanden van hardboard,schroten,spaanplaat verweideren.Op vloerdelen hardboard,spaanplaat als vloerbedekking verweideren.Tijdens deze activiteiten heb ik nog een belangrijke ontdekking gedaan in het pand, zoals we inmiddels weten is de Hoofdwacht een militaire commandopost geweest, mooi zou je zeggen, bewijs mij het maar, niet alleen aan het legergroene geschilderde plavon, en ook niet dat het in archieven vermeld staat.Zo zie je, er wordt zo veel de laatste maanden over mij geschreven ( is het allemaal waar wat er letterlijk gedrukt staat ?).Ik heb tijdens het strippen van t’plavon op een balk zien staan, en heb rijkelijk staan lezen:FAHNER 1826 KLUNENVOOR 14 DAAGEN KORPORAAL.14 En ook heb ik de volgende tekst, letters, cijfers op foto’s vastgelegt.HIB en AVDK1824 Deze voorgenoemde tekst is met een beitel in de balk gekerft, vastgelegt voor het nageslacht,waarvan ik als eerste na 184 jaar later kennis van mocht nemen, dat waarchijnlijk een korporaal zijn eigen naam destijds heeft vastgelegt in het militaire commandopost de “Hoofdwacht” waar hij werkzaam was.En ik vergeet nog steeds niet de vluchtgang, deze onderdeel van de militaire commandopost.Ook deze mensen die hier werkzaam waren moesten kunnen vluchten bij onraad.Maar dit opject deed destijds denken aan een houten zitdoos ( toilet ) dat direct bij onraad te verweideren was.Verder heb ik veel verzameld dat niet direct in verband gebracht kan worden met de militaire commandopost.Toch vermeldingswaardig te noemen, twee muntvondsten waaronder een buideltje,en een kokertje, behangresten, bouwmateriaal van het pand,en nog vele andere voorwerpen.Misschien in samenwerking kunnen deze vondsten nadat ze uitgewerkt zijn, ergens anders of bij mij eens tentoongesteld worden.De gemeenschap alvast in kennis gesteld dat de Hoofdwacht enkele geheimen prijs heeft gegeven.Zouden ze me willen bestraffen bij deze ondekking ?, dat kan, dan zou de straf kunnen zijn, een jaar lang zitting te moeten nemen bij college B&W.Belonen ?, dan zeg ik, laat me met rust, noem me niet te veel, als ik iets kwijt wil zeg ik het toch wel, elke dag word ik beloond door te mogen functioneren in een wereldje van onrust, ik bedoel hiermee eigelijk, help elkaar, heb het druk, elkaar lief, doe elkaars wens uitkomen, daarvoor zijn we maar even op deze aarde die we steeds doorgeven.Wordt vervolgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: