Betogen Insprekers raadsvergadering sneeuwen onder. Jammer.

Tijdens de raadsvergadering, waarbij ook vier gasten van de raad aanwezig waren, maakten vijf insprekers gebruik van het spreekrecht.
De gasten zitten op bovenstaande foto samen met twee raadsleden, de burgemeester en onze griffier aan een broodje in een vergaderruimte.
Jan Timmermans van Graeft Voort, hield een vurig pleidooi voor de uitbreiding van het Graafs museum. Als de financiele ruimte het toelaat kan dit voorstel ook op mijn steun rekenen.

Mevr. van Lieshout sprak zich positief uit over de Prinses Margriet (!!) maar wil een andere status voor het Estersveld. In de dorpen van Grave kan alles. Fel tegenstander Kultuurhuus.

Wim Brands uit Velp hield een warm pleidooi voor het voortbestaan van de kinderboerderij op het terrein van Mariendaal. Bij de kadernota zal ik voor dit project pleiten en de wethouder adviseren om met IDOPS in alle wijken te gaan werken.

“Dan komen ook de gebraden kippen van de provincie deze kant uit > wethouder Bos”.

De fanatieke nieuwe voorzitter van Harmonie Stad Grave Tom Schouten hield een vurig pleidooi om zo snel mogelijk het Kultuurhuus te bouwen zodat de harmonie een goed onderkomen heeft en bewoners van het Nieuwe Maaszicht o.a. kunnen genioeten van bijv. repetities.

Adrie van Osch, Brabantzorg, tenslotte deed een aanbod aan de gemeente en stond te popelen om de eerste schop de grond in te steken. Na meer dan 20 jaar praten en plannen maken moet het nu gebeuren!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: