Teleur(s)gesteld no. 2. Coalitie torpedeert onze plannen voor starterswoningen in de Stoof

De motie van de oppositie om het project de Stoof naar voren te halen en snel starterswoningen te bouwen kreeg geen enkele steun. Buurtbewoners hebben eeder grootschalige appartementenbouw tegengehouden. Nu moet in goed overleg met de buurt en Mooiland dit snel gerealiseerd kunnen worden. We willen van Mooiland weten hoeveel starters er in Grave op zoek zijn naar een woning. Grave moet zo snel mogelijk en zo veel mogelijk gaan bouwen om de Graafse economie en leefbaarheid een blijvende impuls te geven. De kreet van de VVD: “We bouwen voor leegstand”; dus we bouwen niet is al lang achterhaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: