Oppositie wil aan Stoof snel stenen stapelen.

Om huurders en starters op de woningmarkt een handje te helpen, moet de gemeente Grave haast maken met woningen aan De Stoof in Grave. Dat wil de oppositie in de Graafse gemeenteraad. Vandaag dienen PvdA, SP en de Fractie Jacques Leurs daarom een motie in. Ze willen dat Grave voor 1 janauari 2010 begint met bouwen. Plannen om de wijk De Stoof af te maken met woningen vor starters en huurders, bestaan al langer. De gemeente onderzoekt momenteel hoe in het plan voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd kunnen worden.

“De woningmarkt voor starters in Grave staat onder druk”, zegt Leon Kamps, fractievoorzitter van de PvdA. “Dit is een typisch voorbeeld van laaghangend fruit: een makkelijke manier om stenen te stapelen en de bouwnijverheid van werk te voorzien.

Bron afbeelding +tekst: powerpointpresentatie Mooiland

Eén gedachte over “Oppositie wil aan Stoof snel stenen stapelen.

  • 17 maart 2009 om 11:34
    Permalink

    Zou Jan de Bouvrie De Stoof ook zo afgemaakt hebben?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: