Graveon netwerkt bij de Graafsche Courant en Peel & Maasuitgevers van Marieke Verhaak.

Afgelopen donderdag zijn leden van de Graafse ondernemersvereniging Graveon op bezoek geweest bij de drukkerij van de Gelderlander en bij het bedrijf Peel & Maas in Cuijk. De uitgever van o.a.de Graafsche Courant heeft 20 mensen in dienst en heeft een lange voorgeschiedenis. Van oorsprong is het een Graafs bedrijf dat al heel lang de Graafsche Courant uitgeeft.

Ondernemers zagen in Nijmegen hoe daar kranten gedrukt worden op persen van het Wegener concern. In Cuijk werd uitgelegd hoe redactie, acoountmanagers en vormgevers te werk gaan. Iedere dinsdag is er een dead-line voor de krant. Er verschijnen ook kranten in Mill, Landerd, Uden en Veghel.Marieke Verhaak heeft sinds januari het bedrijf overgenomen van haar ouders Karin en Stan Verhaak.

In het foto-archief een beeldverslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: