Campagnenieuws no.1.: introductie “koekjes van eigen deeg”

Na afloop van een broodmiddag voor a.s. communiecantjes in Schaijk maakte ik met beschikbaar gesteld roomboterkoekjesdeeg van bakker Sanders uit Herpen/Schaijk een proefbaksel van “koekjes van eigen deeg”. Na enkele aanpassingen/verbeteringen waren de gebakken koekjes goed bevonden om verspreid te worden.

In oude trommeltjes van Elisabeth koekjes werden de nieuwe baksels gedaan en aangeboden aan de burgemeester en secretaris. “De manier van vergaderen en besluitvorming rondom de Bijl/Hofplein verdiende een koekje.” “Het werk moet nu echter beginnen!!! ”

Op een later moment vindt verdere verspreiding plaats. Dit koekje wordt prominent ingezet in de permanente verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: