Boekhoudkundige correctie van ruim 900.000 euro.

Bij het opstellen van de jaarrekening heeft een medewerker van de afdeling financien ontdekt dat er een storende fout zat in de boekhouding. Het beginsaldo van de balans 2008 moet daarom gecorrigeerd worden. De raad werd in het kader van de actieve informatieplicht vrijdag in kennis gesteld. Foutje bedankt zullen we maar denken. Alleen hoeveel geld heeft zo’n correctie gekost aan ambtelijke inzet ? Overleg met accountant en anderen, controle en brieven schrijven enz. Ook dit zullen we maar gaan navragen. En nu blijkt onze financiele positie dus ook nog eens minder rooskleurig te zijn. In deze sombere tijden een minder prettige ingreep zullen we maar zeggen. De accountantscontrole gaf deze administratieve fout ook niet aan. In de audit-commissie moet dit ook aan de orde komen. Deze verschrijving heeft nog te maken met de oude Obragas gelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: