Gassel ontvangt cheque van 10.000 euro bij start Dorpen Derby met het servicepunt.

In Den Bosch werd tijdens de aftrap van de laatste ronde van de Dorpen Derby aan de delegatie van Gassel een cheque van 10.000 euro en een toolkit uitgereikt om campagne te gaan voeren om de hoofdprijs van 50.000 euro in de wacht te slepen.
De jury,internettenstemmers en de andere ingeschrevenen van De Derby bepalen de hoofdprijs.
Op http://www.brabantsedorpenderby.nl/ vind U alle verdere informatie en breng Uw stem uit op dit Gasselse project dat na tien jaar voorbereiding eindelijk vorm gaat krijgen. In het fotoarchief vind U 120 foto’s van de happening in Den Bosch. De fractie Jacques Leurs was ook hier weer van de partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: