Prins Bernhard Cultuurfonds UIT-waardebonnenactie 2009:

Brabantse vrijwilligersorganisaties kunnen tot en met 31 januari gratis promotie of marketingkennis winnen. Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, UITpunten, Uit in Brabant en Provincie Noord-Brabant geven 200 UIT-waardebonnen weg.
Totaal wordt voor een bedrag van € 40.000,– aan waardebonnen verstrekt.

Aanmelden voor een waardebon
Onder het motto “Grijp je kans voor jouw cultuur” kunnen culturele amateur-instellingen zich vanaf 1 januari tot en met 31 januari aanmelden voor één van de 200 waardebonnen die in de provincie worden uitgedeeld. Aanmelden kan op www.uitinbrabant.nl/cultuurfonds of bij het UITpunt.
De waardebon kan worden ingewisseld voor marketingpromotie via het UITpartnerschap in 2009 of een advies op maat op locatie gegeven van de SESAM Academie. Net wat de instelling het beste kan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: