Gassel; the place to be op zaterdag 13 december.

Op zaterdag 13 december vonden er drie drukbezochte bijeenkomsten plaats in Gassel.

In de Viersprong konden 55 plussers uit heel Grave met eigen ogen zien wat de Verankeringsgroep Ouderenproof oftewel GRIP toe nu toe gedaan heeft. Ook was in de grote zaal de mogelijkheid om informatie op te doen over een groot scala activiteiten. Van Voedselbank tot KBO’s Grave. De enthousiaste voorzitter Wil Evers legde aan de hand van een presentatie uit dat de uit 11 leden tellende groep zich wel na hun gedane werk opheft en de RGOG en KBO’s samen met de convenantpartners eensgezind door gaan. In het fotoarchief vind U een samenvatting van zijn presentatie en een sfeerreportage. Deze groep laat zien hoe vrijwilligers een toegevoegde waarde kunnen hebben.

Op het voetbalcomplex van Gassel werd o.a. een rondleiding gehouden. Men kon daar met eigen ogen zien wat door 80 vrijwilligers in 6000 uur is tot stand gekomen in 2,5 jaar. Ook hier dus positief nieuws over vrijwilligers. In het fotoarchief ook een impressie van deze Open Dag.

Tenslotte had ook Garage Thoonen een feestje en had ook iets te vieren. Ook hier was de CDA volksvertegenwoordiger/raadslid met zijn camera present. Dus nog meer foto’s in het archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: