Geslaagde netwerkbijeenkomst Graveon bij Mooiland

De Graafse ondernemersvereniging Graveon was te gast bij Mooiland Maasland. In het restaurant werd onder het genot van een kopje koffie of thee het gezelschap welkom geheten door Jacques Leurs, vice-voorzitter van Graveon en gespreksleider sectie Industrie en Diensten. De direkteur Mooiland Maasland legde de functie en werkwijze van de woonmaatschappij uit. Na de fusie met Vitalis kunnen we ook meer landelijk opereren. Mooiland heeft geen “Vogelaarwijken”. Betaald wel een miljoen mee om prachtwijken in Nederland aan te leggen.

Na een rondleiding door het prachtige gebouw kwamen de Graafse ambities en plannen op tafel door de direkteur Vastgoed. Gasthuisstraat, Gassel met dorpsservicepunt, St.Jansvoort/Schaarweg Hofplein enz., Prinsenstal, Stoofweg, Bedrijfsgebouw op de Bons en tenslotte Elisabethstraat 17-19-21 passeerden de revue. Mooiland heeft een ambitieuze inspanningsverplichting met de Gemeente afgesloten over de bouw van een groot aantal huurwoningen.

De grootste aandacht ging natuurlijk uit naar de stand van zaken van het project de Bijl. De laatste loodjes…. We komen er met de Gemeente, bouwer enz. hopenlijk spoedig uit. Er moet zo snel mogelijk gesloopt en gebouwd gaan worden in Hartje Grave.
Voorzitter Paul Bakers bedankte allen voor hun komst en Mooiland voor de zeer interessante avond.

P.S. Op 2 dec. komen alle Graafse gemeentelijke plannen in beeld in een openbare presentatie voor de gemeenteraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: