Afscheidsviering Emmaus: Capucijn Werenfried

In Escharen werd tijdens een gezinsviering van de Pastorale Eenheid Emmaus afscheid genomen van Capucijn Werenfried. I.v.m. zijn verhuizing naar Breda komt er een einde aan zijn inbreng in de Graafse kerken. De gezinsvieringgroep Grave had een fijne viering in elkaar gezet. het koor UNISONO en het kinderkoor van de St.Elisabeth ondersteunden de viering. Er werd de eerste kaars van de Adventskrans ontstoken en er werd aandacht gevraagd voor de SCHOENENDOOSACTIE. Deze “Operatie Christmas Child” is t.b.v. kinderen in sloppenwijken, vluchtelingenkampen, weeshuizen in Afrika en Oost-Europa. In het fotoarchief zijn foto’s geplaatst .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: