ARENA: Wethouder Rick Joosten keert na ziekteverlof terug in Graafs college.

GRAVERMAAT: In de ARENA wordt de terugkeer van Rick Joosten als wethouder aangekondigd. Rick fijn dat je weer hersteld bent.

Uit mijn fotoactie heb ik deze foto opgeduikeld. 

GRAVE – Rick Joosten keert vanaf 4 augustus terug als wethouder in het Graafse college. Vorig jaar zomer ging de bestuurder met ziekteverlof. Hij werd vanaf 1 september vervangen door Ike Busser.

Wethouder Joosten ging vorig jaar zomer met ziekteverlof. De ernst van zijn ziekte, hij maakte er zelf nooit een geheim van dat het een schildklieraandoening betrof, maakte dat hij langer afwezig bleef dan aanvankelijk gedacht. Tot twee keer toe moest de aanstelling van zijn vervanger Ike Busser, oud-raadslid en wethouder van de gemeente Venray, worden verlengd.
Busser trad aan op 1 september 2020, verlenging vond plaats per 22 december en 13 april. Gedurende de werkzame periode van wethouder Busser voor de gemeente Grave werd door de gemeenteraad het besluit genomen om per 1 januari 2022 te herindelen tot de gemeente Land van Cuijk.
Nu Rick Joosten is hersteld gaat hij per 4 augustus weer aan de slag. Hij zal dezelfde portefeuilles ter hand nemen als die hij had: Collectief doelgroepenvervoer, Ouderenbeleid, Welzijn, Maatschappelijke ondersteuning, Recreatie en Toerisme, Financiën en Jeugd(hulp)beleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: