ARENALaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Oproep Graveon en Centrummanagement: “Koop lokaal”.

Op grote posters aan lantaarnpalen wordt deze boodschap uitgedragen vlak bij de voordeur.
In Huizen hangen deze affiches.

GraverMaat: Misschien bovenstaande tekst als poster verspreiden in alle winkels in Escharen, Grave, Velp en Gassel?

In de ARENA staat de volgende oproep:

Door Graveon en Centrummanagement Grave
Beste inwoners van de gemeente Grave,

Het coronavirus legt Nederland plat. Ook Grave ontkomt hier niet aan. Scholen zijn dicht. Horeca is gesloten en veel winkels zijn niet of maar beperkt open. Gemeente en ondernemers doen ondertussen alles om u zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Veel winkeliers en ook een aantal restaurants in onze gemeente hebben de afgelopen weken extra bezorgdiensten georganiseerd, ook voor de paasdagen. Uw dagelijkse boodschappen en andere aankopen in Grave kunnen in veel gevallen zonder problemen thuisbezorgd worden. En het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen de boodschappen voor hun buren willen doen.
Hoe lang de crisis duurt? Niemand weet het. Maar één ding is zeker, we hebben elkaar nodig. Samen kunnen we de zorgen enigszins verlichten en kan de economie over een aantal maanden weer opbloeien.

Zeker, de rijksoverheid springt bij, maar dit is niet genoeg om deze crisis te doorstaan. Het is verleidelijk: terugvallen op de grote landelijke postorderbedrijven. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Door uw aankopen lokaal te doen, helpen we elkaar de crisis door en houden we ook na de crisis vitale kernen.

Mogen wij op u rekenen?

Ric Broens, voorzitter Graveon
Jeroen van der Eerden, voorzitter Centrummanagement Grave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *